026-3333821   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over ons

Hairstudio ByBianca Team

De hairstudio

Hairstudio ByBianca biedt meer dan alleen een goede behandeling en een mooi kapsel. Wij creëren een persoonlijke warme en gezellige sfeer met interesse in jou en in je haar! Vanzelfsprekend word je bij ons ontvangen met goede koffie of heerlijke thee. Je hebt altijd de keuze uit de leukste glossy’s en tijdschriften als je even moet wachten tijdens een behandeling.

De hairstylistes

De trends op het gebied van kapsels veranderen snel. Je moet je als hairstylist blijven ontwikkelen en daarom bezoeken we het hele jaar door workshops, volgen trainingen en cursussen zodat we altijd de nieuwste technieken beheersen. Ook bezoeken we regelmatig haarshows waardoor er geen enkele haartrend aan ons voorbij gaat.

Advies op maat

De haarstylistes zijn allemaal in staat advies op maat te geven, dit omdat wij vinden dat ieder mens uniek is. Haar dat bij jou past, waardoor je straalt! Daarom beginnen we met kijken, luisteren en advies. Daarna creëren we de juiste coupe. Ons doel is dan ook om jou, als klant, met een mooie nieuwe coupe en een glimlach op je gezicht naar buiten te zien lopen.

Met of zonder afspraak & contact.

Wij werken met afspraken maar je kan ook gewoon binnen lopen. De kapsalon is gevestigd op een unieke locatie in het centrum van Oosterbeek. Voor een afspraak kan je bellen 026-3333821, of plan zelf 24 uur per dag, 7 dagen per week online een afspraak via de website.

Stichting Haarwensen

Wij zijn ambassadeur van de Stichting Haarwensen. Wij werken graag mee als klanten haar willen doneren voor dit goede doel. Stichting Haarwensen maakt van dit haar gratis pruiken voor kinderen die door een medische behandeling of alopecia (kaalhoofdigheid) hun eigen haar hebben verloren.

Haarwensen Actielogo AlleenGebruikenOpWit